7 syytä tykästyä Kantti-rieskaan

Kantti-rieskat

Se oli yksi talvinen viikko, kun hokasimme, että asioita kannattaa tarkastella uudelta kantilta. Teimme niin rieskalle. Leivoimme rieskasta ohuemman, notkeamman ja kulmikkaamman. Lopputulosta tarkastellessa meidänkin kantti kestää. Tässä 7 syytä, miksi Kanttiin voi tykästyä. 

1. Hyvästä mausta ei ole tingitty

Meille tärkeintä on hyvä maku, mistä ei tingitä koskaan. Ei siis tingitty siitä Kantinkaan kohdalla. 

“Tervehdys Leipurit! Aaaivan MAHTAVAA leipää….maukasta. Ostin kokkolasta taas leipää ja toi perunarieska ei kauaa vanhene korissa. Huikeeta! Muutkin leivät.. nammm. Pakkaukset oikean kokoisia ja kilohinta ei tyhjennä lompakkoa. Saa noin hyvästä leivästä enemmänkin laskuttaa. Tämän kerron yli 60 vuoden leivänsyönnin kokemuksella. Jatkakaa samaan malliin… Kiitokset vielä.”

“100 % kaurarieskapala. En ole koskaan pitänyt kaurapuurosta, enkä ikinä tykännyt kauraleivistä ja niitä on ollut lukemattomia kertoja. Vihdoinkin te olette tehneet jotain loistavaa ja annan sille viisi tähteä! Vielä kerran paaaljon kiitoksia.”

2. Kantit on Ohuempia, notkiampia ja kulumikkaampia 

Niin kuin samoimme, meijän Kantit on perinteisiä rieskoja ohuempia, notkiampia ja kulumikkaampia. Ne kestävät kaikenlaista pyörittelyä. 

3. Paistettu kiviarinauunissa

Paistamme kaikki Kantit perinteisesti kiviarinauunissa. Kiviarinauuni antaa niille hyvän paahteisen maun, kauniin värin ja mehevän sisuksen. 

4. kantti-rieskat on Tehty meijän isoäidin reseptiä hyödyntäen

Alakoimme leipomaan rieskoja vuonna 1978 isoäitimme reseptillä, ja hyödynnämme reseptiä edelleen. 

5. Kotimainen kaura, peruna ja ruis vaihtoehtoina

Meijän Kantti-valikoimasta löytyy monenlaista rieskaa kotimaisista aineksista tehtynä: perunaa, kauraa ja ruiskauraa. Perunasta ja kaurasta löytyy vieläpä kahta eri kokoa. Kurkkaa valikoima täältä!

6. Kantti Kaurarieskat on 100 % kauraa 

Kantti Kaurarieskojemme vilijana on vain ja ainuastaan kotimaista täysjyväkauraa – siitä se 100 % tullee. 

“Hei! On jo monta kertaa pitänyt laittaa teille tämä: KIITOS Kantti 100 % kaurarieskapalasta – se on moniallergisen lapseni ruokavalioon sopiva, ja lempileipä!”

“Hei! Löysin kaupasta kaurarieskan Porin seudulta. Piti ihan lähettää kiitokset leipomolle asti ja tuotekehittäjille erityisesti. On haastavaa löytää isosta valikoimasta kauraleipiä, joissa ei olisi lisäaineita ym., olisi suomalaista kauraa eikä perheelle allergisoivia ainesosia. Vielä kun olisi gluteenitonta ja luomukauraa niin olisi täydellinen, mutta maku ja koostumuskin on nyt kohillaan. Niin hyvää!”

7. Monipuolinen pohoja erilaisiin resepteihin

Kantti on leivistämme yksi monipuolisimmista pohojista resepteihin, sillä sitä voi taittaa, rullata tai valamistaa sellaisennaan. 

Me ollaan tehty Kantista herkullisia reseptejä, jotka on kokeilemisen arvoisia. Katso kaikki reseptit täältä!