Pohjoisen ominta

PUTAAN PULLA

Olemme kolmannen sukupolven perheleipomo Oulusta. Joka aamu täällä Haukiputaan Martinniemen kylässä herätään aikaisin leipomaan herkullisia tuotteita pohjoisiin koteihin.

50 % Perinteitä

Meillä perinteet vaalivat hyvän maun salaisuutta. Se on kotimaisuutta, käsillä leipomista ja sukupolvien yli siirtyneitä reseptejä. 

100 % Laatua

Meille laatu on sitä, ettemme oikaise työssä tai maussa, vaan palvelemme koko sydämellä. Se on ajan ja vaivan arvoista.

150 % Sisua

Meistä sisu antaa kasvun ja kehityksen olosuhteista riippumatta. Se on suomalaisuutta, mikä keskittyy hyvään.

Me Putaan Pullalla uskomme, että hitaasti hyvä tulee. Leivontaprosessimme ovat pitkiä ja perinteisiä. Siinä syy, miksi tuotteemme maistuvat erityisen hyviltä. Jos se ei maistu, se ei oo meijän. 

Hyvään makuun ei ole oikotietä. Tarvitaan kotimaista viljaa ja perinteistä leipomista. Meillä sattuu olemaan nämä molemmat. Emme tee kompromisseja, vaan valitsemme pidemmän kohotuksen ja perinteisen leipomisen. Käsityöllä on ratkaiseva merkitys leipiemme, kakkujemme, pulliemme ja muiden tuotteidemme ominaisuuksiin. Täysautomatisoidussa leipomossa joutuisimme tekemään tuotteet koneiden ehdoilla ja luopumaan monista tuotteidemme erinomaisista ominaisuuksista. Siksi valitsemme perinteisen leipomisen. Se vie kamalan paljon aikaa ja on ehdottomasti sen arvoista. 

Putaan Pulla on se valovoimainen ja vitsikäs ystävä, joka istuu kodin keittiötasolle juttelemaan, naurattamaan tai lohduttamaan pitkän päivän jälkeen.

Tänä päivänä Putaan Pulla on yksi harvoista pohjoisessa Suomessa sijaitsevista keskisuurista leipomoista.

Meillä kaikilla on juuret. Niin kuin hyvällä ruisleivällä. Putaan Pullan tarina on yhtä vanha kuin ruisleivissämme käytettävä 1978 vuoden juuri. Meijän historia kertoo siitä, mikä on tehenyt meistä meijät.

Putaan Pullalla leivomme kaikki tuotteet kotimaisista jauhoista. Suurin osa meille tulevista jauhoista on peräisin tästä naapurista, Utajärven Kinnusen Myllystä, jossa jauhetaan lähialueen omaa viljaa. 

Laitamme kaikkiin tuotteisiimme niin paljon ehtaa viljaa kuin mahdollista. Leivomme kotimaisista viljalajeista: vehnästä, rukiista ja kaurasta.

Tilaa uutiskirjeemme

Ja saat herkullisia leipäreseptejä sähköpostiisi kerran kuussa.