kesäkisa On käynnissä koko kesän!

Kesäkisa

Kesäkisa aloittaa pitkän kuuman kesän! Kesä on omistettu rennoille päiville ja herkullisille kesäruuille, joissa on lyhyet ostoslistat, simppeli valmistus ja joiden tekeminen onnistuu kevyemmissäkin puitteissa – grillissä, kesäköökissä ja mökillä! Koska meidän mielestämme niin kesän kokkailut kuin kesän vietto ylipäätään on omistettu rennolle oleilulle, päätimme pistää pystyyn kuuman kesäkisan, jonka palkintoina arvomme joka kuun vaihteessa Limput-oloasun!

Kesäkisassa kolminkertainen mahdollisuus voittaa Limput-oloasu!

Joka kesäkuukausi (kesä-, heinä- ja elokuu) me järjestetään kisa, johon osallistuvien kesken arvotaan pehmoinen Limput-oloasu! Siis kolme arvontaa ja kolme palkintoa! Kunkin kuukauden kesäkisan voittaja arvotaan aina sen kuun vaihteessa, ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtasesti. Nyt on hyvä aika kirmata kaupan kautta omaan kesäkeittiömaisemaan ja aloittaa rento nautiskelu!

Näin osallistut kesäkisaan:

  1. Ota kuva omasta mökki- tai kesäkeittiömaisemastasi, jossa näkyy jokin tuotteemme!
  2. Jaa kuvasi Instagramissa tai Facebookissa ja tägää meidät @‌putaanpulla & #kesäköökki

Helppoja ja herkullisia reseptejä koko kesäksi

Meidän mielestämme myös kesäköökissä saa ottaa rennosti! Hyvästä mausta ei tarvitse kuitenkaan tinkiä. Niinpä kokosimme vaivattomat kesäreseptit helpottamaan kesäistä ruoanlaittoasi. Kaikissa resepteissä on simppelit raaka-aineet, lyhyt ostoslista ja yksinkertainen valmistus, mihin tarvitset vain perusruoanlaittovälineet. Jokaisen reseptin voi tehdä grillissä tai valurautapannulla, eikä kokkaamista rasita sekään, jos juoksevaa vettä ei ole. 

Helppoa ja hyvää – sitä kesäruoka on parhaimmillaan!

Nappaa talteen kesäreseptit:

Rico – tacoresepti rieskasta

Kanaleipä

Kanakebab

Nopea pizzaresepti

Köyhät ritarit

Nyt on hyvä aika kirmata kaupan kautta omaan kesäkeittiömaisemaan ja aloittaa rento nautiskelu. Ja hei, älä unohda napata kuvaa meidän tuotteesta kesäkeittiöstäsi ja osallistua kisaan!