#pohojanoteeraus

Putaan Pullan #pohojanoteeraus on ilosanoma leivän monipuolisuudesta.

Monet mieltävät leivän hyvänä aamu-, ilta- ja välipalana. Sen päälle laitetaan levitettä ja monesti muitakin täytteinä, joista yleisimmät taitavat olla juusto, kinkku ja kurkku. Ei ihmekään, että monille leipä on se ykkösvälipala. Onhan se helppo tehdä ja pitää nälän poissa monia muita välipaloja kauemmin. 

Monesti me ihmiset laitamme asioita turhiin muotteihin. Ja sitä samaa teemme usein myös itsellemme. Ajattelemme, että asiasta x on johonkin tai meistä on asiaan y. Se on usein vähättelyä.

Niinpä me sanomme, että sekä meistä että leivästä on enempään kuin usein ajattelemme. Se mitä haluamme jokaisen tietävän on se, että:

Leipä on loistava ruoantekopohja. 

Leipä on loistava ruoantekopohja, koska siitä on

  • helppo tehdä ruokaa
  • nopea valmistaa ateria
  • pohjaksi monenlaisiin erilaisiin ruokiin

Haluamme resepteillämme näyttää, miten leivästä tehdään maittavia ruokia. Kokeile meidän reseptejä ja tule mukaamme vallankumoukseen noteeraamaan pohoja! 

Tutustu resepteihimme tästä!