Putaan Pullan pakkaukset ja brändi 

Hyväntuulinen brändi

Putaan Pullan brändi syntyi meille tärkeistä asioista: siitä matkasta, jonka tämä 3. sukupolven perheleipomo on tähän mennessä läpikäynyt, meidän omille omintakeisille leiville, perinteiselle leipomiselle ja hyvälle maulle, josta ei koskaan tingitä.

Siitä kaikesta meille syntyi hyväntuulinen ja värikäs brändi. Syntyi leiville uudet pakkaukset ja Limput-kuosi, hahmot ja #pohojanoteeraus 

Uudistetut pakkaukset ja Limput-kuosi

Leipähyllyltä on vaikea erottua. Päädyimme siihen, että voimakas väri ei yksin riitä, vaan tarvitsemme oman muistettavan kuosin. Halusimme, että kuosi kuvastaa myös meitä. Syntyi Limput-kuosi, jossa leipämme seikkailevat: Ohut Ruisohut, Aamupala Viipaleet, Nyhtöpalat, Kantti ja Jykerö.

Värikkäät kuvat ja hahmot

Haluamme tuoda iloa ja hyvää makua ihmisten elämään. Niinpä oli vain luonnollista, että värit seikkailevat meidän kuvissa. Tietyt tuotteemme saavat itselleen myös hahmot! Hahmoja on tähän mennessä Jykeröllä, Ohut Ruisohuella, Kantilla, Koululaissämpylöillä, Iltapalasämpylöillä, Toscalla ja Mustikkapiirakalla. Ja lisää on luvassa.

Pohojanoteeraus

Pohojanoteeraus on leivän arvonnousun vallankumous, jossa kutsumme ihmisiä katsomaan leipää uudelta kantilta. Se ei ole vain hyvä aamu-, ilta- tai välipala, vaan myös loistava pohja ruoanlaittoon. Tätä ilosanomaa levitämme herkullisten reseptien avulla!