Paras eväsleipä ja 3 muuta syytä hurahtaa Näppäriin

Paras eväsleipä on sellainen, joka on tarpeeksi ruokaisa täyttämään vatsan ja pitämään nälän. Meidän Näppärät on suunniteltu niin, että sen pehmeän tuhti rakenne pitää vatsan tyytyväisenä ja sopiva koko mahdollistaa reilun määrän lempitäytteitäsi.

Paras eväsleipä Näppäristä

Paras eväsleipä syntyy tuhdista leivästä, maukkaasta levitteestä, kasviksista ja proteiinin lähteestä. Mikäli juuri nyt et keksi millä Näppäräsi täyttäisit, tässä yksi esimerkki meidän mielestä maailman parhaasta eväsleivästä!

  • Sipaise puolikkaisiin pestoa, valmista tai itsetehtyä
  • Lado väliin sopiva määrä serranon kinkkua
  • Pyöritä kinkkujen päälle mozzarellapalloja ja aurinkokuivattuja tomaatteja
  • Viimeistele raikkaalla babypinaatilla

On muuten herkullista ja Näppärää!

Entäs ne kolme muuta syytä?

Paras eväsleipä paahtimessa

1. Sopii paahtimeen

Tiedätkö sen tunteen, kun tekee mieli oikein rapeaa pintaa, mutta sämpylä ei vain mahdu paatimeen ei sitten millään?

Näppärät on suunniteltu niin, että kun laitat sen puoliksi valmista viiltoa pitkin, sujahtaa molemmat puolikkaat paahtimeen ihan tuosta noin vain! Itsekin näppäränä tyyppinä voit odotellessasi viipaloida vaikka kurkun valmiiksi, ja leipien hypätessä paahtimesta pääsetkin suoraan täyttöpuuhiin.

On muuten rapeaa ja Näppärää!

Paras eväsleipä täytteillä

3. Täydellinen täytteille

Tiedätkö sen tunteen, kun juustot ja leikkeleet roikkuu leivän reunan yli ja muodostaa täytteille täydellisen liukumäen rinnuksille juuri, kun yrität haukata?

Näppärissä me ollaan viilattu leivän koko niin, että juustot ja leikkeleetkin mahtuu täydellisesti leivän päälle. Näin voit näppärästi pinota lempitäytteitäsi leivälle ilman pelkoa siitä, että kaikki putoaa matkalla suuhun! Tähän vaikuttaa myös leivän täydellinen paksuus. Paahtimeen mahtumisen lisäksi myöskään leukoja ei tarvitse ylettömästi haukatessa venyttää, vaikka täytteitäkin olisi ihan reilummalla kädellä.

Täydellisen Näppärää!

Paras eväsleipä puntarissa

Tuhdimpaa tavaraa – eväsleipä joka pitää nälän

Tiedätkö sen tunteen, kun syöt herkullisen sämpylän ja oikeastaan jo viimeisen nielaisun jälkeen on uudelleen nälkä?

Näppärät on tuhti leipä, joka pehmeän ja mehevän rakenteensa lisäksi oikeasti pitää nälän. Siksipä Näppärät onkin paras eväsleipä esimerkiksi kouluun, töihin, harrastuksiin tai vaikka retkelle! Tuhdin rakenteen ansiosta leipä pysyy myös kasassa, vaikka olisit täyttänyt sen jo valmiiksi kotoa lähtiessä.

Kyllä on muuten tuhtia ja Näppärää!

Ps. Kurkkaa myös resepti herkullisiin juustohampurilaisiin näppäristä!