Putaan Pulla leipoo käsin

Putaan Pulla on perinteinen leipomo Oulun kupeessa Haukiputaan Martinniemessä.

Me Putaan Pullalla uskomme siihen, että hitaasti hyvää tulee. Leivontaprosessimme ovat pitkiä, ja tuotteidemme maku erinomainen. Leipomossamme taikinakoneen ja uunin väliin mahtuu paljon perinteistä leipomista: käsityötä.

Käsityöllä on ratkaiseva merkitys leipiemme, kakkujemme, pulliemme ja muiden tuotteidemme ominaisuuksiin. Täysautomatisoidussa leipomossa joutuisimme tekemään tuotteet koneiden ehdoilla ja luopumaan monista tuotteidemme erinomaisista ominaisuuksista.

Lue lisää Putaan Pullan leipomisperinteistä.

Perheleipomo 2. polvessa

Tänä päivänä Putaan Pulla on yksi harvoista pohjoisessa Suomessa sijaitsevista keskisuurista leipomoista. Leipomon perusti Reino Tyykiluoto vuonna 1978. Me Reinon lapset olemme jatkaneet isämme jalanjäljissä yrityksen pyörittämistä.

Aina välillä saamme tunnustusta myös talon ulkopuolelta siitä, että olemme oikealla tiellä. Syksyllä 2016 yrityksemme kruunattiin oman alueensa, Pohjois-Suomen, parhaaksi kasvuyritykseksi EY Entrepreneur of the Year 2016 -kilpailussa Vuoden Perheyrittäjä -sarjassa.

Lue lisää Putaan Pullan historiasta.

Kotimaisista jauhoista

Putaan Pullalla leivomme kaikki tuotteemme leivistä kakkuihin kotimaisista jauhoista. Ne jauhetaan suurimmaksi osaksi lähialueen omasta viljasta Utajärvellä Kinnusen Myllyllä.

Lue lisää kotimaisesta viljasta.

Terveellistä leipää

Putaan Pullan leivissä tärkeintä on hyvä maku.

Pidämme tarkoin huolen siitä, että leipiemme terveydelliset ominaisuudet – kuitupitoisuudet ja muut ominaisuudet – ovat kohdillaan. Pyrimme välttämään lisä- ja säilöntäaineita.

Uutuuksia ja kausituotteita

Putaan Pullalla kehitämme koko ajan uusia tuotteita. Joka vuosi uunista tulee ulos useampi uutuus- ja kausituote.

Tutustu Putaan Pullan uutuuksiin!

Katso Putaan Pullan kausituotteet!

Suomalaisten leipomoiden puolesta

Putaan Pulla on mukana jäsenenä Leipätiedotuksessa, vuonna 1961 perustetussa leipomoteollisuuden yhteisessä tiedotusyksikössä.

Lisäksi toimimme Suomen Leipuriliitto ry:ssä eli suomalaisten leipomoyrittäjien toimialajärjestössä.

EU-TUKEA LAITEINVESTOINTEIHIN

Putaan Pulla Oy on saanut tukea Euroopan aluekehitysrahastosta yrityksen laiteinvestointeihin.

Hanke toteutetaan ajalla 12.6.2019–30.6.2021.