TARTU RIESKAAN UUDELTA KANTILTA

Joskus tekee hyvää tarkastella asioita aivan uudelta kantilta. Me teimme niin rieskalle ja lisäsimme reseptiimme juuri sopivasti särmää – tuloksena ohuempi, notkeampi ja kulmikkaampi Kantti. Kantin makuun pääset kaikkialla Suomessa.

Testaa herkulliset Kantti-reseptit

Kaikki Kantti-rieskamme taipuvat monenlaisiksi rieskaherkuiksi täytteitä vaihdellen.

Isosta Kantti-rieskasta syntyvät esimerkiksi näyttävät rieskaviuhkat herkullisella täytteellä, muhkeat rieskarullat, pizzat tai jopa moderni voileipäkakku juhlapöytään. Kantti-rieskapaloista taas teet helposti niin perinteiset lohivoileivät kuin rennon street food -henkiset välipalat, kuten vaikkapa nyhtöpossuhodarit.

Täytä, taita tai rullaa, ja maista! Päästä makunystyräsi ja mielikuvituksesi valloilleen – tämä meidän Kantti kestää mutkikkaatkin kulinaristiset kokeilut. Klikkaa tästä katsomaan Kantti-reseptimme.

P.S. Emme ole unohtaneet myöskään perinteisempiä rieskan ystäviä: Kanttia voi syödä tuttuun tapaan ihan vain maukkaana rieskana. Muutenkin säilytimme Kantissa rieskojemme parhaat puolet. Kantit on leivottu tutulla reseptillä kotimaisesta viljasta ja paistettu aidossa kiviarinauunissa.

Kantti Poroviuhka

Kantti Pulled Pork Hodari

Kantti Rieskarulla

Kantti Voileipäkakku

Rieskat

Tuotetiedot

KANTTI 100 % Kaurarieska

200 g
3 kpl

Rieskat

Tuotetiedot

KANTTI 100 % Kaurarieskapala

250 g
6 kpl

Rieskat

Tuotetiedot

KANTTI Perunarieska

200 g
3 kpl

Rieskat

Tuotetiedot

KANTTI Perunarieskapala

240 g
6 kpl