KANTTI 100 % Kaurarieska

200 g 3 kpl

Täysjyväkauraa 100 % vilijatuotteista / Fullkornshavre 100 % av spannmålsprodukterna

Tämän Kantin vilijana on vain ja ainuastaan kotimaista täysjyväkauraa – siitä se 100 % tullee. Olemme paistaneet sen perinteisesti kiviarinauunissa. Kiviarinauuni antaa rieskalle hyvän paahteisen maun, kauniin värin ja mehevän sisuksen. 

Alakoimme leipomaan rieskoja vuonna 1978 isoäitimme reseptillä, ja hyödynnämme sitä edelleen. Meijän Kantit ovat perinteisiä rieskoja ohuempia, notkiampia ja kulumikkaampia. Ne kestävät kaikenlaista pyörittelyä. Kantti on leivistämme monipuolisin pohoja resepteihin, sillä sitä voi taittaa, rullata tai valamistaa sellaisennaan.  

Sanottua

“Halusin vain kehua teidän kaurarieskaa, harvoin tulee näin hyviä 100 % täysjyvätuotteita vastaan hyllyillä.”

“Hei! Löysin kaupasta kaurarieskan Porin seudulta. Piti ihan lähettää kiitokset leipomolle asti ja tuotekehittäjille erityisesti. On haastavaa löytää isosta valikoimasta kauraleipiä, joissa ei olisi lisäaineita ym., olisi suomalaista kauraa eikä perheelle allergisoivia ainesosia. Vielä kun olisi gluteenitonta ja luomukauraa niin olisi täydellinen, mutta maku ja koostumuskin on nyt kohillaan. Niin hyvää!”

HiivatonLaktoositonMaidotonRunsaskuituinen

Ainesosat
Vesi, TÄYSJYVÄKAURA 38 % (hiutale, lese, jauho, kuitu), rapsi- tai rypsiöljy, jodioitu suola, säilöntäaine (E202). Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää.

Ingredienser
Vatten, FULLKORNSHAVRE 38 % (flingor, kli, mjöl, fiber), raps- eller rypsolja, joderat salt, konserveringsmedel (E202). Kan innehålla små mängder vete.

  • Fiberrik
  • Mjölkfri
  • Laktosfri
  • Jästfri

EAN: 6411 0900 41820

Ravintoarvo / Näringsvärde

100 g

Energiaa/Energi
852 kJ (204 kcal)
Rasvaa/Fett
5,0 g
josta tyydyttynyttä/varav mättat fett
0,8 g
Hiilihydraatteja/Kolhydrater
28,6 g
josta sokereita/varav sockerarter
0,6 g
Ravintokuitua/Fiber
6,4 g
Proteiinia/Protein
7,0 g
Suolaa/Salt
1,1 g