Club Sandwich

30 min

4 hengelle

  • 6 kpl Putaan Pullan Kaura Jykerö leipiä
  • 8 siivua kananrintaa
  • 8 siivua pekonia
  • 8 viipaletta juustoa (esim. cheddar)
  • 2 tomaattia viipaloituna
  • 8 lehteä salaattia (jäävuori- tai romainesalaattia)
  • täysmajoneesia
  • dijonsinappia
  • suolaa ja mustapippuri.

Valmistusohjeet

  • Paista pekoni rapeaksi, valuta ylimääräinen rasva talouspaperin päällä.
  • Kypsennä kananrinnat, mausta suolalla ja pippurilla. Viipaloi kananrinnat ohuiksi siivuiksi.
  • Leikkaa tomaatti- ja salaattiviipaleet.
  • Sekoita täysmajoneesi ja dijonsinappi kulhossa (noin 1–2 tl sinappia per 4 rkl majoneesia, maun mukaan).
  • Levitä sinappimajoneesia kaikkien leipäviipaleiden toiselle puolelle. Aseta yksi leipäviipale majoneesipuoli ylöspäin Lisää päälle salaatti, kana ja tomaatti. Peitä toisella leipäviipaleella ja lisää sen päälle pekonia, juustoa ja salaattia. Sulje kolmannella leipäviipaleella majoneesipuoli alaspäin.

Vinkki

  • Club sandwich maistuu erinomaiselta myös kylmänä! Pakkaa evääksi tai tarjoile ranskalaisten ja pikkusuolakurkkujen kanssa täydellisen klassikkolounaan tapaan.

Arvostele resepti