Rieskatähti

5 3 Arvostelua
(4)
20 min

Ainekset

  • Kantti Perunarieskapala 2 pussia
  • 150g Tuorejuusto
  • 50 g Punasipuli
  • 50 g Paprika
  • 75g Savupororouhe
  • 75g Juustoraaste
  • Mustapippuri

Valmistusohje

  1. Kuumenna uuni 200°C asteeseen.
  2. Pilko paprika ja punasipuli.
  3. Lisää tuorejuusto, savupororouhe ja juustoraaste. Mausta täyte mustapippurilla.
  4. Leikkaa Kantti -rieskapalat puoliksi.
  5. Leikkaa viillot jokaisesta kulmasta ja taita joka toinen keskelle.
  6. Lisää täyte ja paista uunissa n. 10 min.

Arvostele resepti

Arvostelut

  1. Marja-Leena

    Lisätkää reseptiin miten riekansakarat saa pysymään keskellä.
    Tuorejuusto oli 200g:n rasiassa, resepti voisi olla sen mukaan, ei menisi juustoa hukkaan.
    Osasin kyllä soveltaa muut aineet ja täytteestä tuli tosi hyvää.
    Niistä tuli maukkaita pikkupizzoja lopulta.

  2. Iita

    Kiitos huomautuksesta. Rieskan pintaa kannattaa hieman kostuttaa vedellä, tällöin sakarat pysyvät keskellä! Täytettä voi tehdä isomman satsin kerrallaan ja sitä voi käyttää toisena päivänä uudestaan.

  3. Terhi

    Tätä täytyy kokeilla. Jos ei jouluna niin uutena vuotena 🤶🎆

  4. Terhi Komulainen

    Pakko kokkeilla 👍😋