Ohut Ruisohut

170 g Halkaistu

Täysjyväruista 72 % viljatuotteista / Fullkornsråg 72 % av spannmålsprodukterna

Ohut Ruisohut on perinteitä kunnioittava ruisreikäleipä, joka on leivottu trendikkäästi ohuen ohueksi. Rakenteeltaan se on mukavasti sitkiämpää kuin tavallinen ruisleipä. Kaikki leivonnassa käytetty ruisjauho on kotimaista ja täysjyväistä. Valamiiksi halakaistu. Erittäin suosittu. Kannattaa kokkeilla, myös kuivattuna.

Sanottua 

“Tulin vain kertomaan, että teidän Ohut Ruisohut on paras leipä, mitä olen ikinä maistanut. Tuli kyllä mun yksi lemppari leivistä. Kiitos ja nam!”

“Koskaan en ole kehunut ruisleipää enkä lähettänyt palautetta, mutta nyt täytyy. Onpa maukas, hyvä, tosi hyvä jne… Ohut Ruisohut. Mikä maku nammmm! Kiitos!” 

LaktoositonMaidotonRunsaskuituinen

Ainesosat
TÄYSJYVÄRUISJAUHO, -rouhe ja -mallas 56 %, vesi, VEHNÄJAUHO ja -gluteeni, perunahiutale, hiiva, jodioitu suola, jauhonparanne (askorbiinihappo). Voimakassuolainen.

Ingredienser
FULLKORNSRÅGMJÖL, -kross och -malt 56 %, vatten, VETEMJÖL och -gluten, potatisflingor, jäst, joderat salt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Extrasaltad.

  • Fiberrik
  • Mjölkfri
  • Laktosfri

Saatavilla kaikista ruokakaupoista Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa, Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. 

Lisäksi saatavilla muualla Suomessa kaikista K-ruokakaupoista!

EAN: 6411 0900 41547 / 6411 0900 41875

Ravintoarvo / Näringsvärde

100 g

Energiaa/Energi
1 141 kJ (273 kcal)
Rasvaa/Fett
1,7 g
josta tyydyttynyttä/varav mättat fett
0,3 g
Hiilihydraatteja/Kolhydrater
51,2 g
josta sokereita/varav sockerarter
1,2 g
Ravintokuitua/Fiber
12,0 g
Proteiinia/Protein
10,4 g
Suolaa/Salt
1,3 g