Vinkit joulunajan tarjoiluihin

Putaan Pullan Resepti-Ideat stressittömään jouluun

Joulukuussa on tärkiää muistaa, että joulun voi juhulia just niin kuin tykkää. Ei kannata stressata valamisteluista tai rahasta. Me halutaan jakkaa vinkkejä, jotka tuo joulumieltä heleposti ja huolettomasti. Siispä ollaan laitettu tähän vähän vinkkejä, mitä joulukuun merkkipäivinä voi laittaa heleposti ja edullisesti. Näillä joulu maistuu varmasti!

Tuunattu Tosca 

Tuunaa jouluinen Tosca! Meijän Toscapiirakkaa saa koko Suomesta, joten ajateltiin näyttää muutama tuunausvinkki, millä loihdit mehevästä Toscasta jouluisen tarjoiltavan. Nämä on kivoja ja heleppoja, laitappa testiin! Tuunausvinkit löydät täältä!

Rieskatähti 

Rieskatähtiä jouluun! Kantti Perunarieskapalasta tehtyjä suolasia jouluisia tähtiä, joiden täytteen voi tehä mistä vain! Herkullisia ja niin sopivia pikkujouluihin. Tutustu reseptiin ja kokeile!

Mäti-sipuli-smetana Leipäherkku

Mäti-sipuli-smetana leipäherkku on pikkujouluihin täydellisesti sopiva suolainen tarjoiltava. Cocktailpalat saat tehtyä Ohut Ruisohuesta. Helppo ja nopea resepti, jolla koristat juhlapöydän kauniiksi. Nappaa resepti täältä!