Diilin Rikkaat Kaurarieskat suolaisella villi-kinuskilla

30 min

Diili-ohjelmasta tuttu Rikkaat Kaurarieskat suolaisella villi-kinuskilla on kilpailijoiden suunnittelema resepti, jonka pohjana on Kantti-rieska. Kokeile annosta itse tällä reseptillä!

Ainekset

1 pss Kantti Kaurarieskapala

Kinuski:

  • 1 dl kermaa
  • 100 g sokeria
  • 1 tl suolaa

Munamaito:

  • 2 kananmunaa
  • 2 dl maitoa
  • 1 rkl sokeria
  • 1/2 tl kanelia ja kardemummaa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

  1. Laita kerma ja sokeri kattilaan. 
  2. Keitä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.
  3. Lisää suola lopussa.
  4. Sekoita kananmuna, maito ja mausteet.
  5. Paloittele rieskat suupaloiksi ja kostuta niitä munamaidossa 5 minuuttia.
  6. Paista pannulla rapeaksi.
  7. Valuta kinuskia rapean rieskan päälle ja nauti!

Arvostele resepti