KANTTI 100 % Kaurarieskapala

250 g 6 kpl

Täysjyväkauraa 100 % vilijatuotteista / Fullkornshavre 100 % av spannmålsprodukterna

Tämä Kantti on leikattu kapiammaksi palaksi ja sen vilijana on vain ja ainuastaan kotimaista täysjyväkauraa – siitä se 100 % tullee. Olemme paistaneet sen perinteisesti kiviarinauunissa. Kiviarinauuni antaa rieskalle hyvän paahteisen maun, kauniin värin ja mehevän sisuksen. 

Alakoimme leipomaan rieskoja vuonna 1978 isoäitimme reseptillä, ja hyödynnämme sitä edelleen. Meijän Kantit ovat perinteisiä rieskoja ohuempia, notkiampia ja kulumikkaampia. Kantti on leivistämme monipuolisin pohoja resepteihin, sillä sitä voi taittaa, rullata tai valamistaa sellaisennaan.  

Sanottua

“Osuipa käteeni Kantti Kaurarieskapala. En hetkeen ole syönyt niin ihanaaaa rieskaa, kun sitä kafen kanssa nautin…. Avan mahtavaa. Kiitos tuhannesti teille ihanat leipurit ja kuka onkaan reseptin keksinyt. Kiitos isoin halauksin.”

“Hei! On jo monta kertaa pitänyt laittaa teille tämä: KIITOS Kantti 100 % kaurarieskapalasta – se on moniallergisen lapseni ruokavalioon sopiva, ja lempileipä!”

“100% kaurarieskapala. En ole koskaan pitänyt kaurapuurosta, enkä ikinä tykännyt kauraleivistä ja niitä on ollut lukemattomia kertoja. Vihdoinkin te olette tehneet jotain loistavaa ja annan sille viisi tähteä! Vielä kerran paaaljon kiitoksia.”

HiivatonLaktoositonMaidotonRunsaskuituinen

Ainesosat
Vesi, TÄYSJYVÄKAURA 38 % (hiutale, lese, jauho, kuitu), rapsi- tai rypsiöljy, jodioitu suola, säilöntäaine (E202). Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää.

Ingredienser
Vatten, FULLKORNSHAVRE 38 % (flingor, kli, mjöl, fiber), raps- eller rypsolja, joderat salt, konserveringsmedel (E202). Kan innehålla små mängder vete.

  • Fiberrik
  • Mjölkfri
  • Laktosfri
  • Jästfri

EAN: 6411 0900 41806 / 6411 0900 42001

Saatavilla kaikista ruokakaupoista Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa, Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. 

Lisäksi saatavilla muualla Suomessa kaikista K-ruokakaupoista!

Ravintoarvo / Näringsvärde

100 g

Energiaa/Energi
852 kJ (204 kcal)
Rasvaa/Fett
5,0 g
josta tyydyttynyttä/varav mättat fett
0,8 g
Hiilihydraatteja/Kolhydrater
28,6 g
josta sokereita/varav sockerarter
0,6 g
Ravintokuitua/Fiber
6,4 g
Proteiinia/Protein
7,0 g
Suolaa/Salt
1,1 g