Kanakebab rieskalla

20 min

Kanakebab maistuu herkulliselta kotimaisen rieskan kyydissä. Minttujogurtin tuoksu ja makumaailma puolestaan kuljettavat suoraan kebabin alkulähteille. Mitä mahtavin kombo!

Ainekset

  • 1 Kantti-rieska
  • 1 broilerin paistileike
  • 1 tomaatti
  • 1 punasipuli
  • varhaiskaalia
  • chilikastike
  • minttu

Minttujogurtti

  • ½ dl turkkilaista jogurttia
  • 1 rkl limemehua
  • 2 tl juoksevaa hunajaa
  • minttua muutama lehti silputtuna
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

  1. Valmista minttujogurtti sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Mausta hyppysellisellä suolaa ja mustapippuria.
  2. Grillaa broileri kuumassa grillissä (pintaan saa tulla kunnolla väriä) ja viipaloi.
  3. Leikkaa tomaatti puoliksi, poista kanta ja leikkaa pienemmiksi paloiksi. Leikkaa sipuli ja varhaiskaali ohuiksi suikaleiksi.
  4. Aseta rieska lautaselle ja levitä pinnalle minttujogurttia. Kasaa päälle kaalisuikale, broileri, tomaatti ja punasipuli. Koristele mintun lehdillä ja purista päälle hieman limemehua.
  5. Lopuksi laita chilikastiketta makusi mukaan.

Kanakebab-resepti tarjoaa täydellisen yhdistelmän tuoreita kasviksia, raikasta minttujogurttia ja grillattua kanaa mehevällä rieskapedillä. Ruokaisa herkku on nopea tehdä ja monistaa vaikka suuremmallekin porukalle!

Arvostele resepti