Kantti Poroviuhka

20 min

Iso Kantti-rieska (Perunarieska tai 100 % Kaurarieska)
Kylmäsavuporoa siivuina
Koskenlaskijakastiketta (Ruoka & Dippi)
Salaatinlehti
Suolakurkkukuutioita
Tomaattikuutioita
Ruohosipulia

1. Lämmitä rieskaa hetkinen pannulla tai parilalla. Käännä rieska.

2. Täytä. Voitele rieska ensin juustokastikkeella. Asettele rieskalle kylmäsavuporosiivuja, salaatinlehti, suolakurkut ja tomaatit. Silppua päälle tuoretta ruohosipulia.

3. Taita viuhkaksi kahtia keskeltä tai kaksi vastakkaista nurkkaa yhteen.

4. Nauti.

Vinkki: voit vaihdella viuhkan täytteitä makusi mukaan. Kokeile myös Kantti Lohiviuhkaa, johon tulee täytteeksi pippurituorejuustoa, kylmäsavulohta viipaleina, salaatinlehti, kurkkukuutioita ja tomaattikuutioita.

Arvostele resepti