Kantti-rieskapala (Perunarieskapala tai 100 % Kaurarieskapala)
Kypsää nyhtöpossua
Salaattia
Punasipulia
Tomaattia
Omenaviinietikkakastiketta
Srirachaa

1. Lämmitä rieskaa hetkinen pannulla tai parilalla. Kuumenna nyhtöpossu. Viipaloi sipuli ja tomaatti ja pieni salaattia hieman.

2. Täytä. Lisää salaatti sekä sipuli- ja tomaattiviipaleet ja kastike. Lisää nyhtöpossu. Mausta halutessasi srirachalla.

3. Taita.

4. Nauti.

Vinkki: voit vaihdella Kantti-hodarin täytteitä makusi mukaan. Kokeile vaikkapa Kantti-makkarahodaria, johon tulee täytteeksi krakovanmakkara tai muu hyvä hodarimakkara, salaattisuikaleita, herkkukurkkua ja tomaattia. Kastikkeeksi sopii esimerkiksi Sourcream-onion dressing sekä Sriracha.