Rico – tacoresepti rieskasta

20 min

Etsitkö uutta twistiä perinteiseen tacoreseptiin? Kokeile tätä herkkua: tacoresepti, jossa tortillan sijaan käytetään maukasta kotimaista rieskaa! Tämä resepti vie tavallisen tacoillallisen uudelle tasolle maukkaan rieskan avulla.

Ainekset

  • 1 pkt Kantti-rieskaa
  • 200 g nyhtöpossua
  • 1,5 dl bbq-kastiketta
  • pico de gallo -salsaa
  • korianteriöljyä (tai tuoretta korianteria koristeluun)

Pico de gallo -salsa

  • 4 kypsää tomaattia
  • 1 pieni punasipuli
  • ½ mieto chili
  • 0,5 dl korianterisilppua
  • 1 limen mehu
  • suolaa

Korianteriöljy

  • 1 ruukku korianteria
  • 2 rkl limen mehua
  • 2-3 rkl rypsiöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Pico de gallo -salsa

  1. Halkaise tomaatit ja poista kannat. Pilko tomaatit ja punasipuli mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Hienonna chili ja korianteri.
  2. Sekoita kaikki ainekset ja mausta limemehulla ja reilulla hyppysellisellä suolaa.

Korianteriöljy

  1. Hienonna korianteri.
  2. Yhdistä öljyn ja limemehun kanssa.
  3. Lisää joukkoon ripaus suolaa ja mustapippuria. Jos haluat enemmän tahnamaista, laita vähemmän öljyä.

Kokoaminen

  1. Aseta rieska lautaselle.
  2. Lämmitä bbq-kastikkeella maustettu nyhtöpossu ja levitä rieskan päälle.
  3. Laita päälle pico de gallo ja valitsemasi yrtti.
  4. Nauti!

Tämä tacoresepti rieskasta tarjoaa täydellisen yhdistelmän mausteista nyhtöpossua, raikkaita makuja pico de gallo -salsasta ja täyteläistä rieskaa. Voit myös kokeilla vaihtaa nyhtöpossun kasviproteiiniin tai valita oman suosikkisalsasi reseptiin. Kokeile rohkeasti ja nauti herkullisesta ateriasta!

Arvostele resepti