Nachopelti rieskasta

Nachopelti Putaan Pullan tapaan syntyy kotimaisesta rieskasta! Rieskasta tulee ihanan rapsakkaa kun se leikataan nachojen tapaan kolmioiksi, pyöräytetään kevyesti öljyssä ja paahdetaan uunissa. Kutsu ystävät kylään ja yllätä!

Ainekset:

4 hengelle

Guacamole

  • 2 avokadoa
  • ½ punasipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • ½ tl suolaa
  • 2 tl limemehua

Viimeistelyyn

  • 150 g cheddarjuustokastiketta
  • 3 tuoretta vihreää jalapenoa
  • 2 tomaattia
  • 1 punasipuli
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  • 2 limeä

Ohje:

  1. Valmista ensin guacamole. Laita avokadoliha kippoon. Murskaa avokado joko haarukalla tai sauvasekoittimella.
  2. Laita sekaan hienonnettua punasipulia sekä murskattua valkosipulia ja viimeistele suolalla ja limenmehulla.
  3. Leikkaa kaurarieska kolmioiksi. Laita rieskapalat leivinpaperoidulle uunipellille. Lisää öljyä ja suolaa. Paahda 225 C asteisessa uunissa n. 10 minuuttia, kunnes ovat ottaneet väriä ja rapeutuneet.
  4. Paista jauheliha, lisää tacomauste ja salsakastike. Sekoita.
  5. Laita rieskojen päälle jauheliha, cheddarjuustokastiketta sekä pilkottua tomaattia, punasipulia, jalapenoa ja tuoretta korianteria.
  6. Koristele limellä, jota voit myös puristaa annoksen päälle.

Arvostele resepti