Quesadilla Kantti

5 1 Arvostelua
(1)
15 min

Ainekset (6kpl)

  • 100 % Kaura– tai Peruna Kantti -rieskapalat 1 pussi
  • 75g paprika
  • 40 g punasipuli
  • puolikas chili
  • 75g feta
  • 1/6 dl valkosipulimajoneesi
  • 40g juustoraaste
  • rucola

Valmistusohje:

  1. Pilko paprika, punasipuli ja chili.
  2. Lisää valkosipulimajoneesin joukkoon pilkotut kasvikset ja murenna feta joukkoon sekä lisää juustoraaste.
  3. Täytä Kantti-rieskapalat täytteellä ja lisää rucolaa.
  4. Taita puoliksi ja paista parilalla tai pannulla noin 5 min.

Arvostele resepti

Arvostelut

  1. Merja

    Teillähän valmistetaan kyllä maistuvia tuotteita ja lisäyksillä saadaan tuhdimpaa. Hyvä on resepti ja teenpä toisenkin kerran ellen enemmänkin… Kiitos.