Kantti Ruiskaurarieskapala

210 g 6 kpl
Täysjyväkauraa 58 % vilijatuotteista / Fullkornshavre 58 % av spannmålsprodukterna
Täysjyväruista 42 % vilijatuotteista / Fullkornsråg 42 % av spannmålsprodukterna

Kantti Ruiskaurarieskapala on Kantti-tuoteperheen uusin jäsen. Tässä Kantissa on täysjyväkauraa ja -ruista ja se on leikattu kapiammaksi palaksi. Olemme paistaneet sen perinteisesti kiviarinauunissa. Kiviarinauuni antaa rieskalle hyvän paahteisen maun, kauniin värin ja mehevän sisuksen. 

Alakoimme leipomaan rieskoja vuonna 1978 isoäitimme reseptillä, ja hyödynnämme sitä edelleen. Meijän Kantit ovat perinteisiä rieskoja ohuempia, notkiampia ja kulumikkaampia. Ne kestävät kaikenlaista pyörittelyä. Kantti on leivistämme monipuolisin pohoja resepteihin, sillä sitä voi taittaa, rullata tai valamistaa sellaisemnaan.  

Täytä, taita, rullaa ja maista!
HiivatonLaktoositonMaidotonRunsaskuituinen

Ainesosat

Vesi, TÄYSJYVÄKAURA 22 % (hiutale, lese, jauho, kuitu), TÄYSJYVÄRUISJAUHO ja -mallas 16 %, rapsi- tai rypsiöljy, jodioitu suola, säilöntäaine (E202). Voimakassuolainen. Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää.

Ingredienser

Vatten, FULLKORNSHAVRE 22 % (flingor, kli, mjöl, fiber), FULLKORNSRÅGMJÖL och -malt 16 %, raps- eller rypsolja, joderat salt, konserveringsmedel (E202). Extrasaltad. Kan innehålla små mängder vete.

  • Fiberrik
  • Mjölkfri
  • Laktosfri
  • Jästfri

EAN: 6411 0900 42056

Ravintoarvo / Näringsvärde

100 g

Energiaa/Energi
813 kJ (194 kcal)
Rasvaa/Fett
3,9 g
josta tyydyttynyttä/varav mättat fett
0,6 g
Hiilihydraatteja/Kolhydrater
30,5 g
josta sokereita/varav sockerarter
0,8 g
Ravintokuitua/Fiber
8,7 g
Proteiinia/Protein
5,9 g
Suolaa/Salt
1,3 g