TARTU RIESKAAN UUDELTA KANTILTA

Joskus tekee hyvää tarkastella asioita aivan uudelta kantilta. Me teimme niin rieskalle ja lisäsimme reseptiimme juuri sopivasti särmää – tuloksena ohuempi, notkeampi ja kulmikkaampi Kantti.

Kantti 100 % Kaurarieska ja Kantti Perunarieska sekä Kantti 100 % Kaurarieskapala ja Kantti Perunarieskapala taipuvat monenlaisiksi rieskaherkuiksi täytteitä vaihdellen.

Isosta Kantti-rieskasta syntyvät esimerkiksi näyttävät rieskaviuhkat herkullisella täytteellä, muhkeat rieskarullat, pizzat tai jopa moderni voileipäkakku juhlapöytään. Kantti-rieskapaloista taas teet helposti niin perinteiset lohivoileivät kuin rennon street food -henkiset välipalat, kuten vaikkapa nyhtöpossuhodarit.

Täytä, taita tai rullaa, ja maista! Päästä makunystyräsi ja mielikuvituksesi valloilleen – tämä meidän Kantti kestää mutkikkaatkin kulinaristiset kokeilut. Klikkaa tästä katsomaan Kantti-reseptimme.

P.S. Emme ole unohtaneet myöskään perinteisempiä rieskan ystäviä: Kanttia voi syödä tuttuun tapaan ihan vain maukkaana rieskana. Muutenkin säilytimme Kantissa rieskojemme parhaat puolet. Kantit on leivottu tutulla reseptillä kotimaisesta viljasta ja paistettu aidossa kiviarinauunissa.