Porkkana Siivu

350 g Viipaloitu

Vähän kuin tavallinen vehenäleipä, mutta mukana mukavasti kotimaista porkkanaa.

Meijän Porkkana Siivu on mehevä ja herkullinen vehenäleipä, jossa on 17,5 % porkkanaa. Viipaloimme sen valamiiksi täydellisen paksuiksi siivuiksi, jotta hukkunut leipäveitsi ei käy esteeksi. 

Ps. Todella hyvää myös paahettuna!

Sanottua

“Hei! Ihastuimme tuotteisiinne Sotkamon reissulla. Asumme Helsingissä ja mietimme, että mistä kaupoista täällä PK-seudulla voimme saada tuotteitanne. Erityisesti Porkkana siivut ovat todella maukkaita. Olisi mukava syödä herkkuleipää täällä kotonakin!”

“Hei! Ostimme Porkkana Siivu -leipää Levillä ollessamme ja erityisesti meidän ekaluokkalainen ihastui makuun ikihyviksi 🧡 Asumme Helsingissä. Saako leipiä Helsingistä jostain? Entäs Siilinjärveltä? Vanhempanikin tykästyivät Putaan Pullan tuotteisiin ja he asuvat Siilinjärvellä. KIITOS erinomaisen maukkaista tuotteista! 🤗

Kuidun lähdeLaktoositonMaidoton

Ainesosat
VEHNÄJAUHO, porkkana 17,5 %, vesi, hiiva, jodioitu suola, rapsi- tai rypsiöljy, sokeri, jauhonparanne (askorbiinihappo). Voimakassuolainen.

Ingredienser
VETEMJÖL, morot 17,5 %, vatten, jäst, joderat salt, raps- eller rypsolja, socker, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Extrasaltad.

  • Fiberkälla
  • Mjölkfri
  • Laktosfri

EAN: 6411 0900 41684

Ravintoarvo / Näringsvärde

100 g

Energiaa/Energi
1028 kJ (246 kcal)
Rasvaa/Fett
2,7 g
josta tyydyttynyttä/varav mättat fett
0,3 g
Hiilihydraatteja/Kolhydrater
45,5 g
josta sokereita/varav sockerarter
1,7 g
Ravintokuitua/Fiber
3,0 g
Proteiinia/Protein
7,2 g
Suolaa/Salt
1,2 g