Diilin Kestääkö Kantti -suolainen makupala

10 min

Diilissä nähty Kestääkö Kantti on kilpailijoiden suunnittelema suolainen makupala, jonka pohjana on Kantti-rieska. Tällä reseptillä pääset kokeilemaan TV:stä tuttua annosta kotona!

Ainekset

  • 3 kpl Kantti Kaurarieskapala
  • 160 g kylmäsavulohi
  • 70 g pikkelöity lakka
    • 50 g lakka
    • 20 g valkoinen balsamicosiirappi
  • 45 g rucolaa
Tarator-kastike:
  • 50 g seesamitahnaa
  • 15 g jogurttia
  • 12 rkl sitruunamehua
  • 3 rkl vettä
  • 1 tl sitruunaraaste
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki tarator-kastikkeeseen kuuluvat raaka-aineet keskenään tasaiseksi tahnaksi.
  2. Puolita rieskat.
  3. Levitä pohjalle ohut kerros tarator-kastiketta.
  4. Asettele siivu kylmäsavulohta pohjan päälle.
  5. Viimeistele annos rucolalla ja hilloilla.
  6. Taita rieska ja nauti!

Arvostele resepti