Diilin Vege-ceviche Rieska

30 min

Tämä Diilissä nähty Vege-ceviche Rieska on kilpailijoiden suunnittelema resepti, jonka pohjana on Kantti-rieska. Ota tästä resepti ja kokeile TV:stä tuttua annosta kotona!

Ainekset
  • 1 pss Kantti Kaurarieskapala
  • 200 g kikherneitä
  • 0,5 dl tyrnimehua
  • 0,5 dl omenaviinietikkaa
  • 1 salottisipuli
  • 2 prk Porkkalaa
  • 1 puntti korianteria tai haluamaasi villiyrttiä
  • 1 tl suolaa
  • chilijauhetta maun mukaan
Valmistusohje
  1. Lämmitä uuni 200:n asteeseen.
  2. Paahda rieskoja uunissa lastuksi 5 minuuttia.
  3. Valuta ja huuhtele kikherneet ja paahda niitä uunissa 10 minuuttia.
  4. Mausta kikherneet suolalla ja chilijauheella.
  5. Sekoita tyrnimehu, omenaviinietikka ja suola ja lisää valutettu Porkkala.
  6. Nostele paahdettujen rieskojen päälle Porkkala-ceviche, paahdetut kikherneet ja viimeistele kokonaisuus korianterilla ja salottisipulilla ja nauti!

Arvostele resepti