Iso Kantti-rieska (Perunarieska tai 100 % Kaurarieska)
Juustoraastetta (mozzarella)
Ilmakuivattua kinkkua siivuina
Pestoa
Rucolaa

1. Lämmitä hetkinen rieskaa pannulla tai parilalla. Käännä rieska.

2. Täytä. Ripottele rieskan päälle juustoraastetta. Laita juuston päälle pari siivua ilmakuivattua kinkkua, rucolan lehtiä ja pestoa makusi mukaan.

3. Taita viuhkaksi kahtia keskeltä tai kaksi vastakkaista nurkkaa yhteen. Käännä vielä kertaalleen ja kuumenna hetki pannulla, että juusto ehtii sulaa.

4. Nauti.

Vinkki: voit vaihdella viuhkan täytteitä makusi mukaan. Kokeile vaikkapa Kantti Savukinkkuviuhkaa, johon tulee täytteeksi Koskenlaskija-juustokastiketta, palvikinkkua, persiljaa, rucolaa ja tomaattikuutioita.