Kantti-rieskapala (Perunarieskapala tai 100 % Kaurarieskapala)
Paistettu muikku
Keitettyä varhaisperunaa
Salaattia
Punasipulia
Kastiketta makusi mukaan, esim. majoneesia ja ripaus sitruunanmehua
Tilliä

1. Lämmitä rieskaa hetkinen pannulla tai parilalla. Käännä rieskat ja voitele voilla.

2. Täytä. Lisää rieskan päälle ensin salaatti. Lisää viipaloidut perunat, paistettu muikku lämpimänä tai kylmänä ja punasipuliviipaleita. Lisää kastike ja koristele tillillä.

3. Taita.

4. Nauti.

Vinkki: voit vaihdella Kantti-hodarin täytteitä makusi mukaan. Kokeile vaikkapa Kantti Savulohihodaria, johon tulee täytteeksi revittyä savulohta kylmänä tai lämmitettynä, salaattia ja valkosipulimajoneesia.