Iso Kantti-rieska (Perunarieska tai 100 % Kaurarieska)
Savulohilevitettä
Salaattihakkelusta
Herkkukurkkua kuutioina
Paprikaa kuutioina
Sitruunanmehua

1. Täytä. Voitele rieska savulohilevitteellä huolellisesti reunoja myöten. Näin rulla pysyy saumakohdasta paremmin kiinni. Lisää muut täytteet.

2. Rullaa. Pyöritä rieska tiiviiksi rullaksi, ja aseta saumapuoli alaspäin. Voit painaa rullaa hieman.

3. Kääri folioon tiiviisti ja anna seistä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Viipaloi rulla annospaloiksi.

4. Nauti.

 

Vinkki: Kantti-rieskoista syntyvät helposti myös herkulliset pizzat. Isosta Kantti-rieskasta riittää useammalle syöjälle, pienemmistä Kantti-rieskapaloista taas voit tehdä jokaiselle oman pizzan kunkin omilla suosikkitäytteillä. Levitä rieskalle Koskenlaskija-juustokastiketta, lisää täytteitä mielesi mukaan ja pinnalle hieman juustoraastetta. Paista nopeasti kuumassa pizzauunissa tai normaaliuunissa grillivastuksen alla.