4 kpl isoja Kantti-rieskoja (Perunarieska ja/tai 100 % Kaurarieska)
Pippurituorejuustoa
Cheddar-juustokastiketta
Lämminsavu- tai kylmäsavupororouhetta
Paprikakuutioita
Kypsää perunaa kuutioina
Salaattia silputtuna
Salottisipulia silputtuna
Persiljaa
Mustapippuria

1. Voitele ensimmäinen rieska tuorejuustolla ja aseta vadille kakun pohjaksi. Päällystä rieska perunakuutioilla ja pororouheella.
2. Voitele toinen rieska tuorejuustolla ja aseta ensimmäisen rieskan päälle. Levitä päälle paprikakuutioita ja silputtua salaattia.
3. Voitele kolmas rieska tuorejuustolla, aseta rieskapinon päällimmäiseksi ja levitä päälle salottisipulia, paprikakuutioita ja pororouhetta.
4. Laita neljäs rieska kakun kanneksi ja levitä sen päälle reilu kerros Koskenlaskija Cheddar-juustokastiketta. Ripottele päälle loput sipulisilpusta ja ripaus mustapippuria myllystä. Koristele persiljatupsuilla.
5. Anna kakun makuuntua jääkaapissa ennen nauttimista.

Vinkki: Voit tehdä samaan kakkuun joka toisen kerroksen Kantti Perunarieskasta ja joka toisen Kantti 100 % Kaurarieskasta, tai käyttää vain jompaakumpaa.