Leipäherkku mäti-punasipulivaahdolla

20 min

Saat tehtyä herkulliset cocktailpalat esimerkiksi Ohut Ruisohut -leipään. Viipaloi reikäleipä halutun kokoisiksi paloiksi, täytä ja koristele.

  • 150 g mätiä
  • 1 dl kermaa
  • 120 g smetanaa
  • 2 rkl sitruunan mehua
  • 2 pientä punasipulia pieninä kuutioina
  • mustapippuria
  • tilliä
  • (suolaa tarvittaessa)
  1. Valuta mäti siivilässä.
  2. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää smetana hyvin sekoittaen.
  3. Lisää kerma-smetanavaahdon joukkoon loput ainekset ja sekoita.
  4. Asettele mäti-punasipulivaahto nappien päälle. Koristele tillillä.

Arvostele resepti